Espai Bugatti

Esdeveniments

Esdeveniments a Espai Bugatti

Espai Bugatti és la millor elecció per celebrar els esdeveniments de la seva empresa.


A tan sols 20 minuts de Barcelona i situada en el privilegiat entorn del Maresme, disposa d’una gran varietat d’espais per acollir les celebracions més exigents i espectaculars.


Espai Bugatti ofereix diferents ambients per a esdeveniments a l’aire lliure amb el nostre ampli Saló Hivernacle i en els nostres Jardins amb 8000 m2 de gespa plana que envolten la casa, o en la intimitat de la nostra Orangerie, ideal per a còctels o reunions informals, o en el Saló Imperial, especial per a un esmorzar, sopar, o una presentació.

Previous
Next

Singularitat, elegància i professionalitat

Villa Bugatti pot ser definida per la seva singularitat, elegància i professionalitat: la nostra trajectòria de més de dues dècades ens avala.

 

El nostre Xef i la seva exclusiva brigade de cuisine elaboren plats exquisits, combinant els productes de temporada i mediterranis amb els gustos més internacionals.


El nostre Mâitre us ofereix els nostres caves i vins especialment seleccionats per a cada ocasió.


L’equip de Espai Bugatti dissenyarà els arranjaments i les decoracions perquè s’adaptin de manera personalitzada i original que cada esdeveniment mereix: l’art floral, la cuidada elecció de les veles i les estovalles per a cada ocasió.

Espais emblemàtics al cor de l'Maresme

Anima’t a descobrir cada racó d’Espai Bugatti: cada lloc té la seva particularitat, originalitat i calidesa.

Ens expliques la teva il·lusió?

Explica'ns la teva idea, parlem del teu projecte. Deixa'ns un missatge i el nostre equip es posarà en contacte, o si ho prefereixes vine a visitar-nos.