Espai Bugatti

Las noticias de Espai Bugatti

Estrenem nou lloc Web i Xarxes Socials

Iniciem aquest mes amb una renovació total del nostre web i dels nostres perfils socials.

Nou lloc web i Xarxes Socials a Villa Bugatti. Estem molt il·lusionats amb aquests nou projecte que hem creat. Hem ideat diferents espais per poder oferir la informació actualitzada i recent als nostres clients i seguidors tot allò que necessitin. Hem apostat per la creació d’un nou lloc web de Villa Bugatti, totalment renovat, més dinàmic i interactiui amb informació al dia. Aquí trobareu tota l’actualitat a Villa Bugatti i les nostres activitats. Hem incorporat nous dissenys d’apartats específics, com ara els d’Espais, la Cuina i el de Rodatges.

Donarem una atenció especial al nostre Blog. Volem que el Blog de Villa Bugatti es converteixi a més en un lloc on puguem compartir les nostres idees més creatives i les novetats que ens porta cada temporada. Aquí hi anirem publicant periodicament els esdeveniments que s’han dut a terme a Villa Bugatti, així com les notícies  importants a tenir en compte per a tots els nostres clients i seguidors.

 

Ens encantarà compartir amb vosaltres com va canviant el nostre meravellós jardí, ara que s’aproxima el canvi d’estació i es pobla de nous colors. A més de comentar-vos els nostres tasts de productes de temporada més recents.

 

I aixó no ho és tot: les Xarxes Socials de Villa Bugatti també s’han actualizat: el nostre Instagram on els convidem a publicar les vostres fotos amb els hashtag #villabugatti, el Facebook i el nostre nou perfil professional que hem creat a Linkedin.

Si voleu estar informat en temps real de totes les nostres activitats, segueix-nos a les Xarxes Socials de Villa Bugatti!

Esperem ansiosos els vostres comentaris i apreciacions!

Comparte esta noticia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp